Yacht > Články > Technika >

Yanmar |Japonský průmyslový kolos, jehož historie sahá do roku 1912

11.02.2019 |
Technika

Již více než 100 let je Yanmar průkopníkem ve vývoji a výrobě spolehlivých a odolných dieselových motorů. V současné době vyrábí malé motorové stroje pro zemědělství a zahradu, lodní pohonné jednotky jak pro rekreační lodě, tak i pro obří komerční plavidla, kogenerační a klimatizační celky v budovách, generátory, stavební stroje, průmyslové motory a mnoho dalšího z oblasti strojírenství.

Představme si zde jen jednu z oblastí, kde využitím nejmodernějších technologií společnost Yanmar Marine International vyvíjí a vyrábí vznětové lodní motory, jejichž kvalita si získala celosvětovou důvěru. "Dlouholeté zkušenosti s vývojem nám jasně dokazují, že budoucnost lodních pohonů nezná mezí, a to nám pomáhá neustále naše výrobky zdokonalovat. Proto velmi pozorně a aktivně nasloucháme potřebám a přáním našich zákazníků. Nebojíme se ani vývoje naprosto inovativních, průkopnických a dalších různých řešení integrovaných lodních systémů, jejichž srdcem je motor Yanmar. Celkový koncept koncernu je výsledkem vybudování skupiny více než 60 dceřiných a partnerských společností Yanmar Marine International. Naším společným cílem je poskytnout vše, co potřebuje majitel plavidla, ať už se jedná o plachetnici, motorový člun nebo komerční plavidlo," ujišťují zástupci této značky...

Více o tomto koncernu, jeho aktivitách, úspěchu a plánech do budoucna se dočtete v únorovém čísle časopisu Yacht.

Zveřejněno v Yachtu 2/2019

Text Marek Bylnický 

Foto Yanmar


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI