Yacht > Články > Technika >

LAND ROVER DISCOVERY |SYNONYMUM VÝKONNOSTI A VŠESTRANNOSTI

29.07.2019 |
Technika

Discovery se stala od první generace synonymem výkonnosti a všestrannosti a často je proto volbou těch, kteří za vozem tahají velké přívěsy. Není divu, že nejnovější pátá generace chce zůstat věrná tradici nejschopnějšího SUV na trhu. 

Discovery jízdu s přívěsem posouvá na novou úroveň - díky hmotnosti přívěsu až 3,5 t a souboru funkcí, které zajišťují bezproblémové tažení.

Jak potvrzuje známý jachtař David Křížek, který s Discovery od autosalonu Dajbych jezdí už druhým rokem: "Technologie Advanced Tow Assist mi usnadňuje couvání, na středovém dotykovém displeji vidím pohled včetně naváděcích čar. Mohu tak řídit pomocí otočného voliče Terrain Response 2 na středovém panelu. Auto mezitím samo měří zatížení předku i hlídá stabilitu přívěsu." Jednoduché je i připojení přívěsu, protože Land Rover umí otestovat osvětlení přívěsu, automaticky upravit výšku zadní části pro připojení a navést řidiče k bodu připojení. Více o Land Rover Discovery na www.dajbych.cz a více informací o připravovaném závodě TRUC REGATA YACHT, jehož je společnost Dajbych partnerem, naleznete zde. 


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI