Yacht > Články > Technika >

Humminbird |Mega Imaging

26.03.2018 |
Technika

Zaostřete na DETAIL!

Ještě před nedávnem byli provozovatelé lodí a člunů ochotni spokojit se s nepříliš kvalitním pohledem na svět pod hladinou. Jednou provždy tyto zvyklosti změnil americký výrobce sonarů Humminbird, když uvedl na trh novou generaci sonarů s bočním zobrazením (Side Imaging®) a kruhovým zobrazením (360 Imaging®). A další revoluce přichází opět. Díky patentované technologii zpracování vysokofrekvenčního sonarového signálu nabízí nové vykreslení obrazu pod hladinou s neuvěřitelně vysokým rozlišením (zobrazení MEGA Imaging™). Vysokofrekvenční signál sonaru MEGA Imaging™ CHIRP pracující v megahertzovém pásmu odhaluje nepřehlédnutelné detaily, které pod vodou nikdo nikdy dříve pomocí sonaru vidět nemohl. Nespokojte se s náhražkami, nepochybujte. To musíte vidět, to musíte vyzkoušet! Protože detailní vysoké rozlišení obrazu zlepšuje viditelnost a snižuje čas při hledání lokality pro potápění či rybolov, zůstane vám více času na vlastní aktivity.

Představujeme bezkonkurenční detaily zobrazení MEGA IMAGING™

Dívejte se pozorně. Ještě nikdy jste neviděli nic podobného, jako je nové zobrazení MEGA Imaging™. Tato průkopnická technologie vůbec poprvé posouvá vyhledávání lokalit pro potápění, chytání ryb, nebo jen sledování situace pod hladinou do megahertzových frekvencí. MEGA Imaging™ nabízí historicky vůbec nejčistší a nejostřejší sonarový obraz.

MEGA zobrazení díky rozsahu zpracování použitých frekvencí skládá obraz podobně, jako byste se dívali na předmět současně z více úhlů. Pokud zvolíte zobrazení bočního sonaru MEGA Side Imaging, získáte neuvěřitelný pohled na situaci pod hladinou vlevo a vpravo od lodi. Zvolíte-li zobrazení MEGA Down Imaging, můžete pozorovat křišťálově čistý detailní obraz přímo pod lodí.

Vyšší frekvence zobrazení

přináší větší detaily a přehlednost obrazu

elá řada vyhledávacích úkolů a nejlepších rybolovných situací se odehrává pod hladinou v hloubkách do přibližně 40 metrů. A to je právě prostor, který se dá podrobně a detailně vyobrazit díky vysokým frekvencím MEGA sonaru. Při použití sonaru s bočním zobrazením v MEGA režimu (MEGA Side Imaging) získáte vynikající detaily zobrazení do vzdálenosti 38 metrů na obě strany od polohy lodi a do hloubky 38 metrů. Pokud hloubka přesáhne tuto hranici, nebo pokud budete pozorovat situaci pod hladinou do stran ve vzdálenosti od 38 metrů do 122 metrů, snímaný prostor bude zobrazován ve standardním rozlišení, jehož vynikající kvalitou je značka Humminbird celosvětově pověstná.

Sonary Humminbird na českém a slovenském trhu prodává výhradní dovozce NORMARK, s.r.o. Bližší informace o jednotlivých produktech a prodejní síti naleznete na webu www.normark.cz. 

Zveřejněno v Yachtu 3/2018.

 

 


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI