Yacht > Články > Lodě > Testy >

V JASNÉ TYRKYSOVÉ |REGAL LS4C

14.06.2019 |
Testy
Testy

Nový Regal LS4C byl navržen pro všestrannou plavbu bez kompromisů v požadavcích na prostor a pohodlí na palubě. Zda tomu tak opravdu je,jsme měli možnost vyzkoušet na Slapech. Čekala tam na nás tyrkysově modrá loď, která předvedla, co umí.

Člun disponuje stejně jako ostatní lodě značky Regal patentovaným trupem FasTrac, který zvyšuje rychlost a přináší úsporu paliva. Je konstruován s CE certifikátem pro sedm osob (nosnost 823 kg). My jsme byli na palubě tři. Kokpit je prostorný,zcela jistě by se zde pohodlně usadilo všech sedm pasažérů. V rozích protiskluzové podlahy nechybí odtoky, čištění je tedy bezproblémové.Všechny sedačky se mohou pochlubit pěkným zpracováním v detailech i komfortním polstrováním a jejich uspořádání přináší do kokpitu více místa. Navíc se velmi snadno rozkládají a překlápí do různých pozic na sezení po i proti směru jízdy nebo na opalování. Držáky nápojů jsou na dosah ruky, ať se posadíte kamkoliv. Hodně úložných prostorů objevujeme jak pod sedačkami,tak pod podlahou uprostřed kokpitu,kam se uklízí také teakový stůl.

Více informací o novém člunu značky Regal se dočtete v červnovém vydání magazínu Yacht.

Text a foto: Eva Skořepová


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI