Yacht > Články > Lodě > Motorové lodě >

ZÁBAVA NA MOŘI |Zodiac Medline 7.5

04.06.2019 |
Motorové lodě

Zodiac pokračuje v redesignu svých vlajkových modelů, a tak po Open 5.5 nyní přichází Medline 7.5, který nahradí Medline 740.

Nový Medline 7.5 je svým designem,vzhledem a výkonem ideální člun prostředomořskou rodinnou plavbu.Uspořádání paluby zůstává stejné jako u "sedmsetčtyřicítky",ale loď byla kompletně přepracována.Plováky jsou vyrobeny buď z hypalonu, nebo neoprenu a jsou k dispozicive třech barvách, stejně jako čalounění sedaček.

Velká zadní sedačka ve tvaru písmene "U"může pojmout až osm osob, které se pohodlně posadí k masivnímu dřevěnému stolu. Tento prostor lze přeměnit na opalovací lehátko. Na palubě nechybí kuchyně s integrovaným dřezem, lednicí a za příplatek grilem. Velmi komfortní jsou křesla pro řidiče a spolujezdce,kteří mohou plavbu absolvovat vsedě či vestoje.Na přední palubě je další opalovací lehátko nebo pohodlné sezení a také přední rolna se dvěma vazáky pro snazší vyvazování člunu a kotva s elektrickým kotevním vrátkem.

 

Více infromací o motorovém člunu Zodiac se dočtete v červnovém vydání časopisu Yacht

Text: Eva Skořepová

Foto: Zodiac


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI