Yacht > Články > Lodě > Motorové lodě >

SUV NA MOŘE |MERRY FISHER 895 MARLIN

04.09.2019 |
Motorové lodě, Testy
Testy

Loď na víkendy, rybaření i rodinné výlety v jednom. Nejnovější přírůstek rodiny Merry Fisher od Jeanneau disponuje nadprůměrnými manévrovacími schopnostmi a promyšleným řešením interiéru.

Trend zvětšování lodí, které jsou vybaveny závěsným motorem, přišel do Evropy z USA a na starém kontinentu má stále více příznivců. Jedním z průkopníků  této cesty je i loděnice Jeanneau. Její model Merry Fisher 895 je přesně z této kategorie. Univerzální a poměrně velká loď vybavená dvojicí závěsných motorů má proti podobně velkám lodím s vestavěným motorem výrazně větší úložné prostory. Loď se hodí především pro víkendové využití, sportovně založené majitelé ji však klidně můžou využít i pro delší plavby. 

Navzdory názvu ale není loď určená jen pro rybáře. Merry Fisher 895 Marlin se drží současného trendu stavby poměrně bachratých motorových člunů s vysokým bokem, jejichž hlavní devízou je pohodlí...

Více informací o lodi Merry Fisher 895 Marlin se dočtete v zářijovém vydání časopisu Yacht. 

Text: Daniel Guryča a Radek John

Foto: Daniel Guryča a Jeanneau


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI