Yacht > Články > Lodě >

KOMFORT NA PALUBĚ |PlasDECK

03.05.2019 |
Lodě, Motorové lodě

Každý uživatel chce na své lodi strávit pokud možno co nejdelší dobu. Když už se rozhodne pro koupi vlastní lodě, často musí volit mezi novou nebo starší, což je vždy zásadní rozhodnutí. Pro oba případy je ale materiál PlasDECK vhodným prvkem pro zvýšení komfortu na palubě.

 PlasDECK je syntetický teak, který se vyrábí v USA ve městě Acron. Plní se olejem již při samotné výrobě, a olej tak ani časem nemigruje. Tím je zaručena dlouhá životnost a kvalitní zpracování dodává neměnnou barvu po dlouhá léta.

 Další předností je zavedený postup výroby a instalace, který dodržuje i firma Neboscar jako výhradní zástupce značky PlasDECK pro Českou a Slovenskou republiku. Především se jedná o změření lodě a jednotlivých dílců kdekoliv, a to i na vodě v marině. Při měření se na fólii zakreslí jednotlivé dílce se vzájemnou návazností. Tento zákres si může provést i sám zákazník dle pokynů dodavatele a případné dokumentace. Následně nastává důležitý bod celé akce, neboť je nutné vybrat z více než 25 barev a druhů PlasDECK teaku, jeho tvar a krajní zakončení i řešení jednotlivých dílců. Po odsouhlasení tohoto bodu nastává výroba. Obvyklé dodací termíny jsou 2 až 3 týdny dle zvolené barvy. Společnost Neboscar vyrobí dle zákresu a dohodnutých dílců panely, které jsou přesnou kopií zakreslené fólie. Výroba samotných panelů trvá okolo jednoho až dvou týdnů v závislosti na náročnosti panelů a jejich zakončení. Poté je hotový panel připraven na instalaci.

Více informací o syntetickém teaku se dočtete v květnovém vydání časopisu Yacht. 

Text: Marek Bylnický

Foto: PlasDECK

www.neboscar.cz


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI