Yacht > Články > Aktuality >

Otevírání sezony |S Exclusive Yachts

04.06.2018 |
Aktuality

Oficiální sezona začíná na Slapech až 1. května. Díky akci SEASON OPENING 2018 jsme ji však mohli otevřít již o téměř dva týdny dříve.

Na 20. května totiž pozvala firma EXCLUSIVE YACHTS svoje zákazníky, hosty a také několik dalších partnerů do Jachtklubu Modrá loděnice, kde na ně čekal zajímavý program nejen na vodě. Jedním z partnerů byla i firma Cirrus Aircraft CZ, která pro hosty připravila zkušební lety z letiště Příbram. Dopravu mezi Modrou loděnicí a letištěm zajišťovala firma Mercedes-Benz Praha. Hosté si mohli vyzkoušet i několik sportovních modelů Mercedes-Benz AMG nebo kabriolet a prohlédnout si obytná auta, která dovezla firma Blue Rent. Největší pozornost samozřejmě přitahoval Concorde Charisma.

Na vodě byla největším lákadlem možnost projížďky s motorovou jachtou Prestige 450 Fly, která byla v ČR k vidění vůbec poprvé, nebo Jeanneau Leader 40. A kdo chtěl vyzkoušet některý z modelů Sea-Doo 2018, měl rovněž dobrou příležitost. Na vodě byly totiž k dispozici modely o výkonech 90, 155 a 230 koní!

Text Daniel Guryča

Foto Karel Tupý a Daniel Guryča

Zveřejněno v 6/Yacht


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Zapomněli jste heslo?

Prosím, zadejte Vaše uživatelské jméno nebo e-mailovou adresu. Budou vám okamžitě zaslány pokyny pro resetování hesla.

Návrat na přihlašovací formulář

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI