Yacht > Články > Aktuality >

Yacht 5/2014

11.04.2014 |
Aktuality

Aktuální vydání YACHTU je věnováno především dvacátým narozeninám časopisu. Připomeneme si v něm všechny nejdůležitější události uplynulých 20 let. V Cannes jsme pro vás testovali motorovou loď Jeanneau NC 14, v Praze jsme vyzkoušeli, jak fungují lodní čisticí prostředky Starbrite. V YACHTU 5 najdete také podrobné představení plachetnice Dufour 310 či motorové jachty Galeon 550 Fly. Důležité jsou také výstavy lodí. Přinášíme nejen reportáže z Tullnu, Bratislavy a pražských Arkád, ale i pozvánku na LODĚ NA VODĚ i s výběrem exponátů, které budou k vidění i svezení.
 
Vyplujeme tentokrát do Wattového moře nebo do luxusní mariny Porto Montenegro. Nechybí ani další díl seriálu Rady a pokyny na cesty, v posledním díle budeme řešit nouzové situace. O to, aby vám na lodi také chutnalo, se postará rubrika Recepty.
 
Pro začínající jachtaře je zde článek věnovaný kapitánským kurzům i prvním dovoleným na lodi, který poradí jak se v široké nabídce charterových firem zorientovat. Vydáme se také na Fun regaty i na závody motorových člunů.


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena