Yacht > Články > Aktuality >

Yacht 2/2015

05.02.2015 |
Aktuality

Právě vyšlo nové vydání časopisu Yacht. V tomto čísle jsme si pro Vás připravili mnoho testů, tipů a reportáží ze světových závodů.

Přinášíme test Regal 35 Sport Coupé nebo nafukovacího člunu Zodiac Milpro 750 s motorem Evinrude E-TEC 200 G2. Toto testování probíhalo na Lago Maggiore, kde v tu dobu byla povodeň. Jak nakonec vše probíhalo, se dočtete na straně 18.

Představíme vám velice zajímavý Broadblue Rapier 550. Na stránkách Yachtu doposud nebylo popsáno žádné plachetní plavidlo jako tento katamarán, který jako by sem zabloudil z budoucnosti. Seznámíme vás také s plachetnicemi Django.

Navštívili jsme nově vybudované sídlo firmy Bychl Yacht. Kromě vozů značky BMW zde najdete vystavené i motorové jachty Sunseeer, sportovní čluny Hydrolift i nafukovací čluny s jetovými motory Williams.

Samozřejmě se vydáme i na cesty. Tentokrát poplujeme k ostrovům u brazilského pobřeží a přiblížíme možnosti charteru kolem ostrovů Elba, Korsika a Sardinie.

Věnovali jsme se také historii Jachtklubu Toušeň, který slaví 45 let. Chybět nebude ani povídka nebo recepty. Dále se můžete začíst do reportáží ze závodů Atlantic Rally for Cruisers, 70. Rolex Sydney Hobart Race, Barcelona World Race nebo Volvo Ocean Race. Představíme vám také tak zvané lední jachty. Připraveno je tedy mnoho zajímavého čtení.


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena