Yacht > Články > Aktuality >

Yacht 12/14

20.11.2014 |
Aktuality

Aktuální vydání časopisu Yacht je jako vždy nabité novinkami z prostředí jachtingu, nyní vám ale nabízíme i řadu reportáží z různých závodů.

Připravili jsme si pro vás i několik zajímavých testů. Velmi nezvyklý je nafukovací člun Sealegs 7.1M RIB. On totiž díky třem hydraulickým pohonům, které jsou umístěny v kolech, dokáže vyjet na břeh, a to až do sklonu 30°.

Při testování Jeanneau Leader 40 Sportop jsme se snažili zaměřit na ty stránky lodi, které člun odlišují od ostatních a jsou pro potenciální uživatele zajímavé.

Jak opravdu vyzkoušet loď? Je to jednoduché. Vyplujete za polárním kruhem na otevřené moře. Vezmete s sebou partu zdatných potápěčů s veškerou výstrojí. Loď bude pořádně přetížená, když s ní vyrazíte na plný plyn do bouřky. Prostě ji zkusíte rozbít. A přesně tohle jsme s Marinou 450U udělali na Lofotech.

V rubrice „Výstavy“ vás pozveme na Boat Expo do pražských Holešovic. Ohlédneme se ale také za Salone nautico internazionale di Genova, který se konal na konci října.

Dále se mimo jiné dočtete o pojištění proti úderu blesku, zjistíte, co může Lumia 930 nabídnout jachtařům a jak dopadlo testování sonaru Garmin.

Chybět ale rozhodně nebudou ani plavby. Vezmeme vás do východního Německa nebo La Manche.


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena