Yacht > Články > Aktuality >

Yacht 11/2014

15.10.2014 |
Aktuality

Aktuální vydání časopisu Yacht je plné redakčních testů. Vyzkoušeli jsme si Jeanneau Merry Fisher 695 Marlin 12, Finnmaster Pilot 8.0 nebo Bombard Commando C5. Mimo lodí jsme se zblízka podívali na přívěsné motory do 5 HP. Součástí textu je i přehledná tabulka s naměřenými hodnotami a konečné pořadí.

Přiblížíme vám ale také jedinečnou atmosféru, která panovala v Cannes. Dozvíte se, jak celá výstava probíhala, ale také na jaké novinky se můžeme těšit v roce 2015. Nezapomněli jsme ani na techniku. Na straně 48 začíná text, který se věnuje lodním fóliím.

Připravili jsme i dva rozhovory. První s legendou Marcem Lombardem a druhý o charterovém managementu.

Pokračovat budeme ale také v představování polských přístavů a v putování kolem Austrálie. Nyní absolvujeme cestu Cairns – Horn Island – Darwin.

To ale není vše. V Yachtu naleznete spoustu aktuálních informací například z Champagne Cupu, Slapského poháru nebo Lipna. Představíme vám také českou loď do Ria a spoustu dalších zajímavostí.


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena
Created by EI