Yacht > Články > Aktuality >

Yacht 10/2014

03.09.2014 |
Aktuality

Aktuální vydání časopisu YACHT je jako vždy nabité novinkami z prostředí světového jachtingu, nyní vám ale rádi nabízíme i řadu českých úspěchů.

Vynikající je bronzová medaile z mistrovství světa ORC pro TŘI SESTRY. Třetí místo si přivezli také Nikol Staňková a Václav Brabec ze světového šampionátu třídy RS Feva. S Nikol a její kosatnicí Johanou Kořanovou jsme si povídali o plánech do budoucna a přípravě na olympijské hry v roce 2020 v Tokiu.

Připravili jsme pro vás i několik zajímavých testů. Například motorovou jachtu Prestige 750 jsme testovali v Cannes, motor Suzuki DF140ATL na člunu Coaster 600 DC v Českých Budějovicích a v Praze na Vltavě nafukovací člun Allroundmarin Dynamic 350 a plynový motor Lehr LP5.0. Zúčastnili jsme se také velkého finského testovaní a představení tamních lodních značek. Seznámíme vás s novými trendy, které se Skandinávci snaží zakomponovat do svých lodí při zachování tradičních hodnot.

Můžete se ale těšit také na několik rozhovorů – s legendou českého Fireballu Vladimírem Myslíkem nebo ředitelem divize SEAT ČR Alešem Novákem, který se netradičně postavil za „volant“ Zodiacu Medline.

Vezmeme vás na palubu plachetnice SELMA, s níž se vydáme k mysu Horn a dále do Antarktidy. To ale rozhodně není vše. Na stránkách nového YACHTU naleznete spoustu novinek, akcí a dalšího zajímavého čtení. 

Přejeme příjemné čtení!


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena