Yacht > Články > Aktuality >

SEA-DOO |V ROCE 2019

15.10.2018 |
Aktuality

Je sice teprve září, ale BRP už představilo vodní skútry Sea-Doo, které budou na trhu v roce 2019. Co nás zaujalo?

Dovedete si představit vodní skútr uzpůsobený pro rybáře? Já tedy moc ne, ale v Americe je to zřejmě "in". Neboť největší novinka značky Sea-Doo je vodní skútr navržený speciálně pro lov ryb.

Sea-Doo Fish PRO
První vodní skútr vymyšlený speciálně pro rybáře je založen na trupu ST3™, je opatřen vyjímatelnou 51litrovou rybářskou chladničkou, která se upevňuje pomocí systému LinQ, a držáky na pruty. Ve výbavě má navigaci a fish finder Garmin s 6" displejem. Lavicové sedadlo umožňuje snadné přemísťování, stupačky stabilitu a pohodlí pro rybáře i při trolingu. Právě pro tento druh chytání ryb je vodní skútr ideální plavidlo, které dovoluje sledovat trofej za všech okolností. Jezdec může nastavit požadovanou rychlost na jednu z devíti přednastavených režimů. Díky upevňovacímu systému LinQ™ si můžete přibalit i další ledničku na svačinu nebo přídavnou 15litrovou palivovou nádrž, pokud se chystáte na delší plavbu. Samozřejmostí je brzda iBR, snadno přístupný úložný prostor pod řídítky, koupací žebřík či vodotěsná schránka na mobil. Díky nízkému ponoru je vhodný i do mělkých sladkých vod. A přesun do rybářských lokalit je na skútru nejen rychlý, ale taky zábavný a navíc po jednoduché přestavbě na něm svezete celou rodinu na výlet. Prodává se v zelenobílé barevné kombinaci a uveze až tři osoby.

Spark Trixx
Nejprodávanější vodní skútr posledních let se představuje v novém. Stávající barevné provedení Orange Crush and Chili Pepper nyní doplňují odstíny zelené pojmenované Jalapeno and Pear. Všechny modely Spark (z let 2014-2019) mají nový přenosný 50wattový Bluetooth audio systém, který umožňuje poslech hudby kdekoli - na břehu i na vodě. Systém má neuvěřitelnou výdrž baterie - 24 hodin při 50% výkonu. Modely Spark Trixx 2-Up a Spark Trixx 3-Up nabízejí spoustu zábavy díky nastavitelnému trimu a mají stejně bohatou výbavu jako ty letošní. Za pouhé dva roky své existence se staly jedněmi z nejoblíbenějších vodních skútrů na trhu.

Sea-Doo GTI
Největší model značky Sea-Doo je určen pro delší výlety a rodinnou zábavu. Na příští rok má více úložných prostor a téměř o 30 % nižší spotřebu paliva. V nabídce je se dvěma možnostmi motoru (Rotax 900 HO ACE o výkonu 90 HP a Rotax 1503 o výkonu 130 HP) s maximální rychlostí 84 km/h na odlehčeném trupu Polytec™ a ve verzi GTI SE 155 na laminátovém trupu. Byla zachována jejich odolnost proti poškrábání a nárazům. GTI uveze až tři jezdce a dodává se v bílozeleném provedení.

Sea-Doo RXT, RXP a GTR
Řada nejvýkonnějších sportovních skútrů na nové revoluční platformě představené letos má pro rok 2019 širokou nabídku vysoce výkonných modelů. Jezdci mají k dispozici všechny pokročilé funkce a tyto skútry se řadí k nejrychlejším na světě. Model RXP-X 300 je ideálním opravdu závodním skútrem, který vykazuje zrychlení z 0 na 96 km/h za 3,8 vteřiny. Speciální sedadlo Ergolock™ udrží jezdce pevně na místě. Sea-Doo GTR dosahuje rovnováhy mezi schopností a cenou. Model GTR s motorem Rotax 230 HP přináší ideální kombinaci výkon/cena. Modely RXT 230, RXT-X 300, RXP-X 300 a GTR-X 230 jsou vybaveny novým digitálním displejem o rozměrech 7,6 palce se snadno čitelnými plně digitálními znaky doplněnými oranžovým podsvícením pro lepší viditelnost za všech světelných podmínek. Nový displej je také navržen tak, aby jezdcům umožnil jednoduchý přístup k důležitým informacím pomocí tlačítek na řídítkách.

Sea-Doo GTX
Tato luxusní vlajková loď značky Sea-Doo nadále nastavuje standard pro cestovní vodní skútry. Pro rok 2019 existují dva balíčky výbavy a tři možnosti motoru. I zde je nový 7,6palcový širokoúhlý digitální displej. Skútr je postaven na osvědčené stabilní platformě z letošního roku a má velký úložný prostor o objemu 102,5 litrů. Na zádi je možné vytvořit improvizovaný "salon" pro relaxaci v zátokách. Řada obsahuje modely GTX 155, GTX 230 a GTX Limited 300.

Sea-Doo Wake PRO 230
Tento skútr je speciálně navržen pro tahání lyžaře, wakeboardisty nebo vodních hraček. Upravená platforma v kombinaci s novým trupem do hlubokého "V" ST3 má nižší těžiště, což zlepšuje jízdní vlastnosti na rozvlněném moři při vysokých rychlostech a se třemi cestujícími. Na příští rok dostal do vínku také nový 7,6palcový širokoúhlý digitální displej. Skútr je poháněn motorem Rotax 1500 HO ACETM s výkonem 230 koní. Uveze až tři jezdce
a dosáhne maximální rychlosti 105 km/h. Je k dispozici v barevné kombinaci metalická modrá/lávová červená.

Text Eva Skořepová
Foto Sea-Doo

www.marine.cz
www.imidjex.sk

 

 

 


Aktuální číslo

Předplatné


PřihlášeníRegistrace

Přihlášení uživatele

Pro přihlášení na web zadejte svoje uživatelské jméno a heslo. Přihlášení platí i pro weby časopisů Yacht a WINE & Degustation.

Zapomněli jste heslo?

© YACHT s.r.o. | Všechna práva vyhrazena